miercuri, 29 februarie 2012

Work-shop psihodrama: "Fascinanta lume a emotiilor noastre"


Va invit sa facem cunostinta cu fascinanta lume a emotiilor noastre, sa intelegem utilitatea lor in viata noastra, sa ne impacam cu ele, sa invatam sa ne punem de acord cu ele, indiferent daca sunt pozitive sau negative. 

Frica, tristetea, curajul, bucuria, mânia, disperarea, speranta, veselia, atractia sunt cateva dintre emotiile care dau culoare vietii noastre. Pe unele le consideram prieteni pretiosi si am dori sa le simtim tot timpul. Pe altele le consideram slabiciuni si incercam sa le ascundem. Toate emotiile au insa o utilitate. Sa le respingem pe cele pe care le consideram inacceptabile inseamna sa ne detasam in mod voluntar de o parte din informatiile preţioase pe care ni le furnizeaza si care ne pot ajuta sa ne adaptam la mediul inconjurator. Cand aceasta stare de fapt se prelungeste, poate sa rezulte o suferinta care imbraca cele mai neasteptate forme – angoasa, depresie, fobii, atacuri de panica, oboseala persistenta, boala. 
   
Vom explora impreuna universul emotional, pentru a sti cum sa ne impacam cu emotiile noastre si care sunt instrumentele pe care le avem la dispozitie pentru a invata cum sa ne reconciliem cu ele si sa ni le facem aliati. 
In acest periplu, emotiile noastre vor urca pe scena psihodramatica pentru ca sa aflam impreuna:
-          cum sa le recunoastem mai usor
-          cum sa ascultam mesajul pe care au sa ni-l transmita cu adevarat
-          cum sa gasim modalitati mai eficiente de a le gestiona
-      care este specificul, atmosfera şi beneficiile terapiei de grup realizate cu tehnicile caracteristice psihodramei

Se desfasoară sâmbătă, 24 martie 2012, orele 9:30 - 12:30. Numărul de participanţi este de 6 - 8 persoane. 

Taxa de participare este de 60 RON.

Inscrieri si informatii suplimentare – psiholog Valentina Andrei, telefon: 0727.35.35.28 sau email: andrei.valentina@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu