joi, 26 februarie 2009

Aplicatii moderne ale sociometriei

Asociaţia Română de Psihodramă Clasică vă invită să participaţi la workshopul de psihodramă cu tema:
Aplicatii moderne ale sociometriei
organizat în perioada 10-11 martie 2009 la Sibiu şi coordonat de Dr. Jeanne Burger (SUA), psiholog psihoterapeut formator, supervizor,director de psihodramă clasica, consilier profesional si psihoterapeut specializat in psihoterapia familiei. Formata in psihodrama clasica de Zerka T. Moreno si asistenta acesteia in continuare la workshop-urile organizate de aceasta la Charlottesville, Virginia, USA.
Workshop-ul va prezenta principiile teoretice ale sociometriei si va fi predominant interactiv, permitand participantilor sa inteleaga mecanismele interne ale conexiunilor pe care le facem in alegerea celuilalt intr-o relatie ”EU SI TU” in sensul pozitiv sau negativ. Va cuprinde de asemenea elemente ale teoriei rolurilor pentru a recunoaste modul in care facem alegerea propriilor roluri si cum intram in relatie cu altii.
Loc de desfăşurare: Fundatia Romano-Germana, str. Turismului, nr. 15
Workshop-ul este creditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 5 credite.
Numarul de participanti este limitat! De aceea va rugam sa confirmati intentia Dvs. de participare pana la termenul de inscriere de 25 februarie 2009, pentru o buna organizare a materialelor informative.
Inscrierile se vor face la persoana de contact:
Alexandru Aldea, tel. 0742883374;
e-mail: alexandru.aldea84@yahoo.com.
Taxa de participare este:
100 euro – psihologi, psihoterapeuti
80 euro – studenti ai Scolii de Psihodrama Clasica
60 euro – studenti ai facultatilor de psihologie
Taxa se poate achita:
In contul bancar al ASOCIAŢIA ROMÂNĂ DE PSIHODRAMĂ CLASICĂ (ARPsiC), C.I.F. 8859898, cont deschis la Banca Transilvania S.A. - Sucursala Sibiu, nr. cont IBAN : RO73BTRL03301205125596XX
La secretariatul manifestarii in ziua inceperii ei.
www.psihodramaclasica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu