duminică, 22 aprilie 2012

Grup de autocunoastere si dezvoltare personala prin psihodrama


Este un gen de activitate care se adreseaza persoanelor care incearca sa depaseasca momentele de nesiguranta si vulnerabilitate, care cauta sa se descopere si sa-si dezvolte pe deplin propriul potential.

Psihodrama este prin excelenta o metoda de lucru in grup, o modalitate de a invata prin a face. Cu posibilităţile ei creative preluate din teatru, permite punerea in scena a unor situaţii problematice reale  si a diferitelor dimensiuni ale vietii noastre, cu scopul deschiderii de noi perspective în autocunoaştere şi dezvoltare.

Grupul terapeutic permite abordarea unor problematici diverse: stres, anxietate, atacuri de panica, stima de sine scazuta, dificultati de comunicare si relationare. Interactiunile dintre membri ofera o bogatie de informatii si suport psihologic, grupul dovedindu-se un loc si un instrument cu care se pot lucra si „repara” dificultati si neintelegeri aparute in cadrul diferitelor relatii, din interiorul sau din afara grupului. 

Frecventa intalnirilor este saptamanala, durata unei sesiuni de grup este de 2 ore - miercurea, 18:30 - 20:30.  Costul este de 60 lei / sesiune. Locatia: Str. Academiei, nr. 39 - 41, sector 1, Bucuresti. Numarul de participanti de 6 - 8 persoane

Intrarea in acest grup este precedata de un numar de 2 – 4 intalniri individuale, in care sunt abordate aspecte legate de functionarea grupului terapeutic si de problematica persoanei care doreste intrarea in grup. Costul acestor intalniri este de 60 lei, iar durata lor  este de 50 de minute. 

Inscrieri si informatii suplimentare – psiholog Valentina Andrei, telefon: 0727.35.35.28 sau email: andrei.valentina@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu