miercuri, 23 septembrie 2009

Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus


Autor: Marc Lévy
Anul aparitiei: 2008
Colecţia: Fiction Connection
Editura Trei
Pret: 35.00 RON

Cu doar câteva înainte de nuntă, Julia primeşte un telefon de la secretarul tatălui său. Aşa cum intuia, Anthony Walsh — om de afaceri strălucit, dar tată distant — nu va putea lua parte la ceremonie.

Scuza este ireproşabilă: tatăl său a murit! Ca şi alte dăţi, dispare brusc din viaţa ei, bulversând-o cu totul.

A doua zi după înmormântare, Julia descoperă însă că tatăl său îi rezervă o altă surpriză. Cea mai neobişnuită călătorie din viaţa ei... şi ocazia de a-şi spune, în sfârşit, lucruri pe care nu şi le-au spus niciodată.

Regăsim în această poveste atmosfera încărcată de romantism şi fantastic din Şi dacă e adevărat, romanul care l-a făcut celebru pe Marc Levy.


Marc Levy este unul dintre cei mai populari scriitori din ultimii ani. Cariera sa demarează într-un mod absolut surprinzător la vârsta de 39 de ani, când publică în Franţa prima sa carte, romanul Şi dacă e adevărat... (Editura Trei, 2004), care avea să se vândă în întreaga lume în peste 10 milioane de exemplare şi care a fost ecranizat de Steven Spielberg (2005).
De acelaşi autor, Editura Trei a mai publicat până acum şi romanele: „În altă viaţă", „Te voi revedea", „Unde eşti", „Şapte zile pentru eternitate", „Prietenii mei, iubirile mele", "Copiii libertatii".
www.edituratrei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu