luni, 25 august 2014

Workshop in psihodrama pentru specialistii in psihologie si psihoterapie

Utilizarea Psihodramei în Rezolvarea Traumei Psihice

Workshop coordonat de Clark Baim, Senior Trainer UK

Bucuresti, 27 - 28 Iunie 2015



Te invităm la un workshop interactiv, care a avut un real succes printre specialiștii din domeniul psihologiei și psihoterapiei. Dacă vrei să înveți mai multe despre traumă și să îți crești abilitățile psihoterapeutice în lucrul cu suferința psihică a clienților tăi, ai ocazia să întâlnești unul dintre cei mai buni psihodramatiști specializați în vindecarea traumelor. În plus, vei obține ore de dezvoltare personală în psihodramă și credite COPSI.

 Workshop-ul se adresează psihoterapeutilor și consilierilor, indiferent de orientarea profesională, psihologilor practicieni, psihopedagogilor, specialiștilor în coaching, persoanelor care intenționează să urmeze o formare în psihodramă sau care au interacționat cu psihodrama o perioadă mai lungă de timp (workshop-uri de psihodramă, grupuri de dezvoltare personală în psihodramă), precum și altor specialiști din domenii conexe (medicină, teologie, asistentă socială etc). Scopul workshop-ului este de a învăța tehnici și de a cunoaște instrumente în lucrul cu trauma. Acesta nu este un workshop psihoterapeutic.

Acest workshop va fi condus de Clark Baim, co-director al Institutului de Psihodramă din Birmingham, UKCP psihoterapeut psihodramatist și Senior Trainer la Asociația Britanică de Psihodramă. Din 1987, Clark a facilitat grupuri, a oferit supervizare și training în domeniul justiției infracționale și pentru practicanții în domeniul sănătății mentale, în Anglia și Irlanda. De asemenea, a condus workshop-uri și grupuri de training, în Suedia, Grecia, Africa de Sud, Australia, Letonia și SUA. Pe lângă acestea, Clark este trainer la
nivel național, în programele destinate victimelor abuzurilor sexuale. Originar din Chicago, Clark locuiește în Anglia, din 1980, unde a fost primul director al ”Geese Theatre UK”, o companie specializată în reabilitarea infractorilor. În prezent, Clark este în comisia de acreditare a Asociației Britanice de Psihodramă. În 2008, i-a fost înmânat premiul academic ”David Kipper”, de către Societatea Americană pentru Psihoterapie de
Grup și Psihodramă, pentru munca lui de co-editare a lucrării ”Psihodrama: Progrese în Teorie și Practica”. A publicat multe cărți și articole, printre care unele referitoare la cumpoate fi folosită psihodrama în lucrul cu persoanele care au suferit traume și abuzuri.

Eveniment organizat de:
               Birzoiu Antoaneta Cristina - Cabinet Individual de Psihologie
               Manta Irina Catalina - Cabinet Individual de Psihologie

                                    în colaborare cu:
              Asociatia Romana de Psihodrama Clasica
                                               si
              Colegiul Psihologilor din Romania  


Taxa / participant:
  • 120 € - până la data de 15 februarie 2015
  • 135 € - până la data de 20 iunie 2015
  • 100 € - pentru grupuri formate din 5 sau mai multe persoane        
 Taxa include:
- Suport de curs
- Diplomă de participare
- Gustare, cafea și apă în pauze


Pentru înscrieri și informații, puteti contacta organizatorii la:
         e-mail psihocalatorie@yahoo.com;
         telefon: 0744-440.178 (Irina Manta),
         telefon 0724-966.754 (Cristina Birzoiu)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu