miercuri, 4 mai 2016

Atelier de dezvoltare personala: ”Conecteaza-te la resursele tale interioare”Resursele noastre interioare reprezinta cea mai mare bogatie a noastra, de multe ori insuficient recunoscuta. Constientizarea acestor resurse si activarea lor ne permite sa ne dezvoltam potentialul de care fiecare dintre noi dispune.


Chiar daca, de cele mai multe ori, devenim mai constienti de noi insine si de propriile noastre resurse in urma unor situatii dificile de viata, va propunem un atelier de dezvoltare personal desfasurat pe 8 sesiuni si un mediu securizat in care sa ne depasim blocajele interioare prin descoperirea si activarea resurselor noastre interioare.Organizatori:   Andrei Valentina si Crinela Turcu - Cabinete Individual de Psihologie
Data: incepand cu miercuri, 11 mai 2016
Frecventa intalnirilor: saptamanala (in fiecare miercuri, intre orele 18:00 – 20:00)
Durata atelierului: 8 sesiuni
Numar participanti: 6 – 8 persoane
Pret: 80 lei / sesiune (640 RON / 8 sesiuni, cu posibilitatea achitării în doua transe egale)
Contact (inscriere si informatii suplimentare):          
           0728 15 72 79 (Crinela Turcu)
            0727 35 35 28 (Valentina Andrei)
 Locatia: Bucuresti, sector 1, Str. Ion Campineanu, nr. 20A, bl. 18A, sc. B, ap.29

Interactiunile dintre membrii unui grup terapeutic ofera o bogatie de informatii si suport psihologic, contribuind la redescoperirea resurselor de spontaneitate si creativitate existente in fiecare. Lucrul in grup, folosind metode si tehnici interactive, fac vizibile modele dezadaptative de comportament, se pot extrage concluzii si se pot face corectii rapide care permit restabilirea echilibrului intre exigentele externe si cerintele interne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu