miercuri, 28 mai 2014

Bookfest 2014

     Cea de-a IX-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest este organizata de  catre Asociaţia Editorilor din România între 28 mai şi 1 iunie, la complexul Romexpo din Bucureşti. Editurile au pregătit o ofertă bogată de evenimente pentru toti cei pasionati de literatură.

 Editurile Polirom şi Cartea Românească vor participa cu peste 1.000 de titluri, toate aflate la reducere (20%). La standul celor două edituri, vizitatorii târgului vor putea găsi cele mai recente apariţii (fiction şi nonfiction, aproximativ 400 de titluri noi de la ediţia anterioară a târgului), dar şi peste 100 de titluri la preţul unic de 9,99 lei.

 Curtea Veche Publishing a pregătit pentru Bookfest reduceri de preţ de până la 70%, titluri ce vor surprinde şi o serie de evenimente deosebite - de la ateliere pentru copii la dezbateri şi întâlniri cu personalităţi de seamă ale societăţii contemporane.

 Editura Litera îşi aşteaptă cititorii cu una dintre cele mai bogate oferte editoriale din ultimii ani: peste 1.000 de titluri din colecţiile deja consacrate, reduceri de până la 70%, cadouri pentru achiziţii mai mari de 99 de lei, returnarea valorii cărţilor cumpărate pentru fiecare al 25-lea client de la standul editurii, lansări de carte şi invitaţi speciali, precum şi un stand dedicat exclusiv copiilor.

 Editura All îi aşteaptă pe cititori la ediţia de anul acesta a Bookfest, printre volumele lansate numărându-se "Culoarea timpului", de Bujor Nedelcovici, "Cartea gesturilor", de Joseph şi Caroline Messinger, "Geniul economic", de Sylvia Nasar, "Turnul", de Simon Toyne (autorul "Trilogiei Sancti" va fi alături de cititori prin videoconferinţă).

 Editura Meteor Press îşi aşteaptă cititorii cu cele mai noi şi mai incitante titluri din domeniile istorie, psihologie, beletristică.

 Grupul Editorial Trei sărbătoreşte 20 de ani la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2014, cu lansări de carte şi noutăţi editoriale. Cărţile editurilor Trei, Pandora M şi Lifestyle Publishing au reducere de până la 30%. De asemenea, peste 50 de titluri vor avea preţ promoţional de 10 lei.

Uniunea Editorilor din România, prin Centrul Naţional Proedit de formare profesională a personalului din sectorul editorial şi din domeniile adiacente, participă la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2014 cu un bogat program de evenimente, organizate sub semnul celor mai recente provocări editoriale şi tehnologice.

Un loc special în programul Bookfest îl vor ocupa copiii pe toată perioada evenimentului, ei având un spaţiu special amenajat unde vor putea participa la ateliere, lecturi şi evenimente special gândite. De asemenea editurile Humanitas Multimedia, Humanitas, Humanitas Fiction, Arthur, Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Nemira, Paralela 45, Rao şi Vellant au pregătit prima ediţie Bookfest Junior, adică patru zile de lansări de carte pentru copii şi adolescenţi, întâlniri cu autori, ateliere de desenat şi de teatru.

Invitatul de onoare al celei de-a IX-a ediţii a Salonului Internaţional de Carte Bookfest este Polonia. Sub sloganul "Quo vadis Polonia? Spre următorul Nobel", Institutul Polonez pregăteşte o serie de evenimente menite să promoveze literatura polonă şi să sporească interesul publicului român pentru autorii contemporani, dar şi clasici polonezi.

Surse: Mediafax
          Romanian Business News - ACTMedia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu