vineri, 25 aprilie 2014

Carte de psihologie: "Cum sa-ti ajuti norocul?"

Cum sa-ti ajuti norocul, o carte bazata pe studii stiintifice, care ne indica un mod complet nou de a vedea norocul si rolul esential pe care il joaca acesta in vietile noastre.

  Patru principii simple care iti vor schimba norocul - si viata

De ce unii oameni au o viata fericita si plina de succes, in timp ce altii se confrunta in mod repetat cu esecuri si tristete? De ce unii isi gasesc perechea potrivita, iar altii nu au parte decat de relatii care se sfarsesc cu o ruptura? Ce ii face pe unii sa aiba cariere infloritoare, in timp ce altii sunt prinsi ca intr-o capcana in joburi pe care le detesta? Si, mai ales, pot ghinionistii sa faca ceva pentru a-si spori norocul si a-si imbunatati viata?
Autorul a cautat raspunsul la aceste intrebari prin intermediul unor cercetari care s-au derulat pe o perioada de mai multi ani si au cuprins interviuri si experimente cu sute de persoane extrem de norocoase sau ghinioniste. Rezultatele obtinute, prezentate in aceasta carte, indica un mod complet nou de a vedea norocul si rolul esential pe care il joaca acesta in vietile noastre. Oamenii nu se nasc norocosi. Fara sa isi dea seama, oamenii norocosi folosesc patru principii de baza pentru a aduce norocul in viata lor. Daca intelegeti principiile, atunci veti intelege si cum actioneaza norocul.

Richard Wiseman a absolvit Facultatea de Psihologie la University College din Londra, apoi a obtinut doctoratul in psihologie la Universitatea din Edinburgh. In prezent, prof. Wiseman coordoneaza o echipa de cercetare din cadrul Departamentului de Psihologie al Universitatii din Hertfordshire. Autorul a creat mai multe experimente pe scara larga, dintre care multe au fost realizate in colaborare cu Daily Telegraph si programul BBC dedicat stiintei, "Tomorrow's World". Printre cartile publicate, se numara: Magic in Theory, Did you spot the Gorilla, The Little Book of Luck.

Cuprins


Multumiri
Introducere

Despre norocul meu - jurnalul norocului
Capitolul 1. Puterea norocului
Capitolul 2. Vieti pline de noroc si vieti urmarite de ghinion
Capitolul 3. Principiul numarul unu: Utilizati la maximum sansele care vi se ofera
Capitolul 4. Principiul numarul doi: Ascultati-va intuitiile norocoase
Capitolul 5. Principiul numarul trei: Asteptati-va sa aveti noroc
Capitolul 6. Principiul numarul patru: Transformati-va ghinionul in noroc
Capitolul 7. Scoala norocului
Capitolul 8. Invatam sa fim norocosi
Capitolul 9. Ziua absolvirii
Capitolul 10. Dincolo de factorul noroc
Anexe
Note


 
Blog: http://edituratrei.wordpress.com/
Editura TREI, www.edituratrei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu