miercuri, 17 iulie 2013

In memoriam: Nadia Baiasu (Sandu)

Aducem un ultim omagiu psihologului Nadia Băiaşu (casatorita Sandu) care şi-a pierdut viaţa alături de soţul sau şi unul dintre copii intr-un cumplit accident rutier si suntem alalturi de familiile greu incercate de aceasta drama.

Nadia a fost psiholog scolar in  Ramnicu Valcea si a urmat in perioada 2005-2009 cursurile de formare in cadrul Scolii de Psihodrama, in Sibiu (formator Radu Vulcu). A fost o persoana iubita si indragita, cu un inalt simt al responsabilitatii si onestitatii. A avut un parcurs profesional ascendent, care a fost luat ca model de mulţi colegi din breasla şi nu numai.  A participat la manifestări şi acţiuni de formare profesională si, ca voluntar, în cadrul unor proiecte de informare şi consiliere privind consumul de droguri, de „Informare şi sensibilizare privind HIV/SIDA” la Fundaţia Romanian Children`s Appeal, Bucureşti. Este autor al cărţii Consilierea în şcoală – ghid pentru profesorii consilieri şi diriginţi(2001) si colaborator la editarea cărţii „Tinerii şi consumul de droguri”, carte editată de Centrul de Informare şi Prevenire Antidrog Vâlcea (2003).

Dacă mai ramanea printre noi, Nadia ar fi pus, in continuare,  în aplicare multe alte proiecte psihologice şi educationale.


Dumnezeu sa-i ierte pe cei prea devreme disparuti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu