marți, 18 iunie 2013

Scoala de vara - Sibiel 2013

Asociaţia Română de Psihodramă Clasică și Asociaţia ”Dezvoltare și Psihoterapie prin Acţiune” în colaborare cu Societatea de Psihodramă ”J. L. Moreno” și Universitatea ” Lucian Blaga” din Sibiu organizează a doua ediţie a Şcolii de Vară de la Sibiel (Sibiu), în perioada 14-21 Iulie 2013, având ca invitaţi pe : Isabela Peghin, Davide Motta, Luigi Dotti, Giovanna Peli (Italia), Elisabeth Loison și Norbert Apter (Elveţia). 

Programul se va desfășura pe două module în paralel:
Modul A – Playback-theatre: în cadrul programului Tineret în Acţiune se va desfășura proiectul european ”Viaţa ta prin ochii mei” în vederea însușirii abilităţilor de aplicare a tehnicilor de playback-theatre și a teatrului labirint. Vor participa 15 studenţi si formatori de la Școala de Playback Theatre din Italia și 15 persoane din România care optează pentru acest tip de trainig. 

 Modul B - Psihodramă: sesiuni de psihodramă și sociodramă a câte 3 ore coordonate de Luigi Dotti și Giovanna Pelli ( violenţa la copii și adolescenţi), de Norbert Apter și Elisabeth Loison (psihodrama organizaţională) cât și de formatori și specialiști ai celor două asociaţii de psihodramă – ARPsiC și SPJLM .

Suntem asteptati la o altfel de vacanţă de opt zile prin Psihodramă şi Playback Theatre!

 Înscrierile se vor face pe adresa de e-mail: jeni.paraschiv@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu