luni, 20 august 2012

Grup de dezvoltare personala


Din 5 septembrie 2012, vom incepe un nou grup de dezvoltare personala, prin care putem intelege si depasi momentele de vulnerabilitate si de nesiguranta, identifica si deparasa de greutatile inutile (ale noastre sau nu), descoperi si  dezvolta propriul nostru potential.

Frecventa intalnirilor este saptamanala, miercurea, in intervalul 18:30 - 20:30. 
Costul este de 60 lei / sesiune.
Locatia: Str. Academiei, nr. 39 - 41, sector 1, Bucuresti.
Numarul de participanti este de 6 - 8 persoane.

Metodele de lucru apartin psihodramei clasice. Aceasta este prin excelenta o metoda de lucru in grup, o modalitate de a invata prin a face. Cu posibilităţile ei creative preluate din teatru, psihodrama permite punerea in scena a unor situaţii problematice reale  si a diferitelor dimensiuni ale vietii noastre, cu scopul deschiderii de noi perspective în autocunoaştere şi dezvoltare. In comparatie cu terapia individuala, grupul terapeutic este mai apropiat de realitatea vietii de zi cu zi, pentru ca devin mai usor vizibile unele dificultati si modele de comportament.

Beneficii:
-        identificarea modului in care suntem perceputi de ceilalti, intr-un mediu securizant si confidential
-       descoperirea cauzelor si efectelor comportamentelor noastre ineficiente sau dezadaptative
-       invatarea si exersarea a unor modalitati noi, mai eficiente de comportament si de comunicare
-       identificarea si valorificarea resurselor personale, de multe ori nebanuite

Intrarea in acest grup este precedata de un numar de 1 - 2 intalniri individuale, in care sunt abordate aspecte legate de functionarea grupului terapeutic si de problematica persoanei care doreste intrarea in grup. Costul acestor intalniri este de 80 lei, iar durata lor  este de 50 de minute.

Inscrieri si informatii suplimentare – psiholog Valentina Andrei, telefon: 0727.35.35.28 sau email: andrei.valentina@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu