vineri, 22 iunie 2012

Work-shop: "Noi, femeile, si zeitele noastre interioare


Cate dintre noi n-am citit cu sufletul la gura ispravile zeilor si zeitelor din Legendele Olimpului? Cate dintre noi nu am rămas fascinate de personalitatea, calitatile si defectele uneia sau alteia dintre zeite? Cate dintre noi nu s-au regasit in imaginea uneia sau alteia dintre zeite si nu am simtit ca ceva din ceea ce face sau simte acea zeita ne este familiar, ca si cum povestea lor ar fi si a noastra?

 
Artemis, Atena, Hestia, Hera, Demetra, Persefona si frumoasa Afrodita sunt imagini arhetipale, fatete innascute ale feminitatii, existente potential in fiecare femeie. Aceste puternice modele interioare – arhetipuri – sunt responsabile pentru diferentele majore dintre femei. Ceea ce implineste un anumit tip de femeie, poate fi lipsit de sens pentru un alt tip de femeie, in functie de zeita care este activata.


In plus, sunt mai multe zeite intr-o singura femeie. Cu cat este mai complexa personalitatea unei femei, cu atat este mai probabil sa fie active mai multe zeite interioare. Ceea ce implineste o parte din ea, poate fi nesemnificativa pentru o alta parte din ea.

Cunoasterea “zeitelor”, inzestrează femeile cu mijloacele intelegerii pe ele insele si relatiile lor cu bărbatii si femeile, cu părintii, cu iubitii si cu copiii. 

Fiecare femeie primeste din partea acestor zeite daruri/abilitati pe care trebuie sa invete sa le cunoasca si sa le primeasca cu recunostinta, dar si raspunderi pe care trebuie sa le recunoasca si sa si le asume pentru a se putea schimba. Ea poate beneficia de influenta acestor forte, numai atunci cand recunoaste ca ele exista in interiorul ei si incearca sa se realizeze (sa prinda viata) prin intermediul ei.


Va invitam la o intalnire psihodramatica cu aceste aspecte ale noastre, un work-shop despre femei si pentru femei... la care sunt bineveniti si barbatii care vor să inteleaga mai bine femeile. Cunoscand tiparele zeitelor, ei pot invata ca exista diferite tipuri de femei si ce sa se astepte de la ele.

Se desfasoara sambata, 21 iulie, orele 9:00 - 17:00. Numarul de participanti este de 6 - 10 persoane.

Taxa de participare: 100 Ron (achitarea in avans asigura rezervarea locului la work-shop).
Locatia: Str. Academiei, nr. 39-41, sector 1, Bucuresti. 

 Inscrieri si informatii suplimentare: 
- psiholog Valentina Andrei, telefon: 0727.35.35.28, email: andrei.valentina@gmail.com 
- psiholog Doina Doroftei, telefon: 0744.68.34.62, email: doinado@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu