joi, 26 februarie 2009

Cursuri de terapie prin joc si dramaterapie

In cursul anului 2009, Asociatia Project Wolf, in colaborare cu Asociatia de Terapie prin Joc si Dramaterapie din Romania, a programat o serie de cursuri de pregatire in terapie prin joc si dramaterapie, conform listei de mai jos. Toate cursurile vor avea loc in Zarnesti, Brasov, str. Noua nr 12 A si vor fi sustinute de catre Dr. Sue Jennings si colaboratorii acesteia.

FEBRUARIE 7-8
Lucrul cu pierderea si doliul: abilitati practice si strategii pentru sprijinirea persoanelor trec prin situatii bruste si neasteptate de pierdere; moarte violenta si sinucidere; pierderea copilului si pierderi suferite de catre copii.
Costul cursului este de 160 lei

SCOALA DE PRIMAVARA - 10-15 APRILIE se desfasoara in trei module de cate doua zile. O persoana poate opta sa participe la unul, doua sau la toate trei, in functie si de cursurile la care a participat anterior. Costul unui modul este de 160 de lei. Cei care vor participa la toate modulele vor plati 450 de lei.
- modulul 1 - 10-11 aprilie: Introducere in dramaterapie si terapie prin joc, partea 1 (nivel I)
- modulul 2 - 12-13 aprilie: Lucrul cu persoanele varstnice, inclusiv persoane cu demente (nivel II/III)
- modulul 3 - 14-15 aprilie: Lucrul cu abuzul sexual la copii si adulti (nivel III)

SCOALA DE VARA - 20-25 IUNIE se desfasoara in trei module de cate doua zile. O persoana poate opta sa participe la unul, doua sau la toate trei, in functie si de cursurile la care a participat anterior si nivelul de pregatire la care se afla. Costul unui modul este de 160 de lei. Cei care vor participa la toate modulele vor plati 450 de lei.
- modulul 1 - 20-21 iunie: Ingrijirea creativa: lucrul cu copiii si adultii din institutii, inclusiv persoane cu dificultati de invatare (nivel I)
- modulul 2 - 22-23 iunie: Introducere in dramaterapie si terapie prin joc, partea 2 (nivel I)
- modulul 3 - 24-25 iunie: Lucrul creativ cu autismul, partea 2 (nivel II/III)

SCOALA INTERNATIONALA DE VARA - 20-25 IULIE "Mandale, Roti medicinale si Artele de Vindecare" - se desfasoara pe parcursul a sase zile si costa 600 lei.

Pentru detalii si inscrieri, persoana de contact Ioana Serb, telefon 0751093620, mail ion_as@yahoo.com

Pentru detalii legate de Dr Sue Jennings si activitatea acesteia, accesati www.suejennings.com si www.projectwolf.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu