duminică, 20 martie 2016

Meg Hickling - un excelent avocat al educației si sanatatii sexuale


De peste 40 de ani, Meg Hickling le vorbeste parintilor si profesionistilor care lucreaza cu copiii si familiile acestora despre cum sa abordeze acest delicat subiect privind sexualitatea.

Pe parcursul a doua zile, la sediul Parentime, Meg Hickling a vorbit parintilor si specialistilor care lucreaza cu copiii despre modul in care putem aborda cu acestia subiectul sexualitatii, care este important sa fie privit ca ”o stiinta a corpului, a sanatatii si a sigurantei”. Invatandu-i pe copii despre ”stiinta corpului omenesc”, acestia au sansa de a depasi vulnerabilitatea specifică lipsei de informatie si de a deveni adulti responsabili, care au grija de sanatatea si de corpul lor.

Mi-a placut maniera profesionista, dar foarte relaxata in care Meg vorbeste despre acest subiect, considerat inca de multe persoane ca tabu, energia pe care o raspandeste in jurul ei, seriozitatea cu care raspunde la fiecare intrebare. 

Conferinta organizata de Parentime a fost pentru mine ocazia de a intalni un om deosebit, un profesionist dornic sa isi impartaseasca experienta. A fost pentru mine o INTALNIRE...  Multumesc Meg Hikling! Multumesc Parentime!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu