marți, 27 octombrie 2015

Targul de carte KILIPIRIM

De miercuri, 28 octombrie si pana duminica, 1 noiembrie, Targul de carte Kilipirim - editia de toamna (cea de a XX-a) ne  asteapta pe toti cei interesati la Unirea Shopping Center, aripa Calarasi.


Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de lectură din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta unora dintre cele mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Herald, Aramis, Prut, Corint, All sunt doar o parte dintre editurile ale căror oferte pot fi regăsite la Kilipirim. Sute de titluri la standul fiecărui expozant şi reduceri substanţiale de preţuri, de până la 90%.

De asemenea, vor participa colecţionari cu produse de colecţie şi negustori de antichităţi care expun la Kilipirim obiecte cu poveşti fascinant.

 În paralel, se va desfăşura Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare "A Noua Dimensiune", unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice şi pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în acest format în 2005, Kilipirim, ajuns la cea de a XX-a ediţie, este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din Capitală, fiind nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

 Mai multe informaţii pe pagina de Facebook a Kilipirim: https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu