marți, 25 august 2015

Grup de dezvoltare personala



Devenim tot mai mult constienti de faptul ca dezvoltarea personala este o necesitate pentru fiecare dintre noi, ea permitandu-ne sa ne intelegem mai bine si sa depasim momentele de vulnerabilitate si de nesiguranta, sa ne descoperim si sa ne dezvoltam pe deplin propriul potential in propriul nostru ritm.

Grupul de dezvoltare personala permite abordarea unor problematici diverse: stres, anxietate, atacuri de panica, stima de sine scazuta, dificultati de comunicare si relationare. Pentru persoanele cu dificultati de relationare sau comunicare, pentru care este dificil sa isi faca prieteni sau sa ii pastreze, grupul terapeutic se dovedeste o excelenta oportunitate in dezvoltarea relatiilor si abilitatilor interpersonale, un loc si un instrument cu care se pot lucra si „repara” dificultati si neintelegeri aparute in cadrul diferitelor relatii, din interiorul sau din afara grupului.


Data: incepand cu 3 septembrie 2015
Frecventa intalnirilor: saptamanala (joi, orele 19:00 – 21:00)
Durata: 2 ore
Numar participanti: 6 – 8 persoane
Pret: 70 lei / sesiune
Locatia: Calea Dorobantilor, nr. 61-63, sect.1, Bucuresti

Interactiunile dintre membri ofera o bogatie de informatii si suport psihologic, contribuind la redescoperirea resurselor de spontaneitate si creativitate existente in fiecare. Abordarea terapeutica folosita este psihodrama clasica, prin excelenta o metoda de lucru in grup, o modalitate de a invata prin a face. Prin tehnicile sale specifice (inversiunea de rol, concretizarea, dublul, oglinda etc) pot fi puse in scena, intr-un cadru securizant, diferite dimensiuni ale vietii noastre sau diferite situatii problematice. In grup devin vizibile modele de comportament, se pot trage concluzii si se pot face corectii rapide, care permit stabilirea unui echilibru mai armonios intre exigentele interne si cerintele externe.

Intrarea in grupul de terapie este precedata de un numar de 2 – 3 intalniri individuale, in care sunt abordate aspecte legate de functionarea grupului terapeutic si de problematica persoanei care doreste intrarea in grup. Costul acestor intalniri este de 70 lei, iar durata lor  este de 50 de minute. 

Informatii suplimentare si inscrieri: psiholog/psihoterapeut Valentina Andrei
                                                           telefon: 0727 35 35 28
                                                           e-mail: andrei.valentina@gmail.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu