sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Editura Trei recompensata cu Premiul de Excelenta Gaudeamus 2014!

Editura Trei a primit la cea de-a 21-a editie a Targului Gaudeamus Premiul de Excelenta "pentru succesul unei constructii editoriale axate pe psihologie si psihanaliza, extinsa apoi, prin alte titluri si prin afilierea Pandora M, catre literatura si catre alte domenii, cu vocatie generalista".

Cele mai vandute carti din colectiile de psihologie au fost: Arta de a citi gandurile de Henrik Fexeus, In cautarea sinelui de Vasile Dem Zamfirescu, Un minut la psiholog de Arnold A. Lazarus Clifford N. Lazarus, Si nu uita sa fii fericit de Christophe Andre si Formarea inovatorilor. Cum cresti tinerii care vor schimba lumea de maine de Tony Wagner.

Cu lansarea volumlui recompensat cu Premiul Femina in 2009 - Nimeni de Gwenaelle Aubry - si multe noutati editoriale cu reducere de pana la 50%, Grupul Editorial Trei s-a aflat si la aceasta editie a Targului Gaudeamus aproape de cititorii sai.

Viermele de matase de Robert Galbraith (pseudonimul lui J.K. Rowling) a fost cel mai cautat roman de la Editura Trei la aceasta editie a Targului Gaudeamus. Urmatoarele pozitii in clasament au fost ocupate de Urmarit de Lee Child, Un alt fel de fericire de Mark Levy, In spatele norilor Anne Holt si Socul caderii de Nathan Filer.

Colectia de carti pentru adolescenti -Young Fiction Connection - s-a bucurat, de asemenea, de atentia deosebita a publicului. Cel mai vandut roman a fost Endgame de James Frey Nils Johnson-Shelton. Orase de hartie de John Green, In cautarea Sufletului Craciunului de R. D. Mottok, Mincinosii de E. Lockhard si Sub aceeasi stea de John Green au fost si ele in topul preferintelor tinerilor cititori.

La cea de 21-a editie a Targul International Gaudeamus 2014 Grupul Editorial Trei a intregistrat o crestere a vanzarilor cu 20% fata de editia precedenta.

www.edituratrei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu