duminică, 23 iunie 2013

Conferinta Nationala de Psihodrama, Bucuresti 2013

In perioada 25-27 octombrie 2013, la Bucuresti, se va desfasura a VI-a Conferinta de Psihodrama cu participare internationala intitulata

Rolul si paradoxurile sale
Creatia si disolutia relatiilor in cotidian

Conferinta este organizata de Asociatia Romana de Psihodrama Clasica (ARPsiC) si Societatea de Psihodrama J.L. Moreno (SPJLM) in colaborare cu Federatia Romana de Psihoterapie, Colegiul Psihologilor din Romania, Federatia Europeana a Organizatiilor de Psihodrama si are ca invitati speciali pe Giovanni Boria (Italia), Lucia Moretto (Italia), Leandra Perotta (Italia) si Eduardo Verdu (Norvegia).

Pentru prima data in capitala Romaniei - orasul natal al lui J.L. Moreno, fondatorul psihodramei, sociometriei si psihoterapiei de grup - sunt asteptati oameni de stiinta si de cultura, specialisti in domeniul psihologiei, psihoterapiei, sociologiei, medicinei, teatrului si filozofiei pentru a prezenta impactul psihodramei asupra complexitatii vietii cotidiene.

Această conferinţă este recunoscută de ARPsiC și SPJLM ca parte a formării psihodramatice. Pentru participanţi se vor acorda credite de către Colegiul Psihologilor şi Colegiul Medicilor. Lucrările se vor ţine în limba română şi engleză (pentru invitaţii speciali, cu traducător). 

Comitetul stiintific: Anca Nicolae (Coordonator), Horatiu Nil Albini, Mihaela Bucuta, Dana Dragoteanu, Angela Ionescu, Violeta Pecican, Maria Roth, Eva Varro, Radu Vulcu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu