vineri, 5 aprilie 2013

Workshop psihodramatic



Workshop psihodramatic
Dincolo de masca

 Mastile noastre! Cei mai multi dintre noi le detestam, desi le folosim zilnic. Le-am deprins din primii ani ai vietii si le exersam zilnic, imbunatatindu-le. Ne ascundem in spatele lor pentru ca asa ne este mai comod si mai simplu. De obicei, avem o masca sau mai multe pentru orice imprejurare, pentru fiecare stadiu al vietii. Fiul sau fiica ascultatoare (sau rebela), adolescentul popular, colegul cel bun, angajatul competent care isi face bine treaba, seful cel atoatecunoscator, tatal sau mama permisivi sau intransigenti…

 Masca ne este tovaras bun atunci cand ne ajuta sa ne apropiem de ceilalti, sa nu-i ranim sau sa-i respingem, sa nu fim raniti sau respinsi, cand ne arata o potentialitate sanatoasa la care am dori sa ajungem. Este insa un accesoriu daunator, care ne poate aduce suferinta si chiar boala, atunci cand singurul efort pe care il facem este sa ne punem masca, in loc de a ne imbunatati abilitatile, sau cand masca noastra intra in conflict cu autenticitatea noastra.

 Daca vreti sa aflati ce se ascunde in spatele diferitelor noastre masti, va invitam la un workshop in care sa exersam autenticitatea si pasii catre o viata libera, cu cat mai putine masti. Prin inversiune de rol si exercitii interactive, veti putea distinge ce este in spatele mastii, hotarand ce este de pastrat si ce nu.
 Putem fi actorii constienti, voluntari si onesti ai propriei noastre vieti!


Costuri: 80 RON / 4 ore (achitarea in avans asigura rezervarea locului la work-shop).

Data: 27 aprilie 2013, orele 9:30 - 14:00. Numarul de participanti este de maxim 10 persoane.

Coordonator work-shop: psihoterapeut Valentina Andrei

Locatie: Str. Academiei, nr. 39-41, sector 1, Bucuresti. Detalii locatie pe www.psiholog-cabinet.ro

Inscrieri si informatii – la numarul de telefon 0727.35.35.28 sau la e-mail andrei.valentina@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu