luni, 27 septembrie 2010

Sesiuni demonstrative de psihodrama

• Doriti sa va familiarizati cu specificul, atmosfera si beneficiile terapiei de grup realizate cu tehnicile caracteristice psihodramei?

• Vreti sa va formati o imagine bazata pe experienta proprie despre ceea ce inseamnă si, mai ales, nu inseamna dezvoltarea personală, terapia de grup si psihodrama?

• Sunteti interesati de dezvoltarea personala sau vreti sa urmati o forma de psihoterapie?

Sesiunile demonstrative sunt un loc de intalnire pentru exprimarea libera a creativitatii si spontaneitatii, intr-o atmosfera care faciliteaza inţelegerea teoretica si practica a psihodramei. Se adreseaza tuturor celor interesati de dezvoltare personală si psihoterapie – studenti, masteranzi, psihologi cu formare în alte orientari terapeutice, persoane interesate de formarea in psihodrama clasica, celor interesati de a urma o forma de psihoterapie.

Se desfasoara lunar, sambata, incepand cu ora 9:30. Durata lor este de 3 ore, iar numărul maxim de participanti este de 10 persoane.
Prima sesiune are loc pe 23 octombrie.
Taxa de participare este de 50 RON.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0727.35.35.28 (Valentina Andrei) si 0744.440.178 (Irina-Catalina Manta)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu